Vleesleverancier horeca

Als vleesleverancier vinden wij het belangrijk om ons op één doelgroep te richten, de luxere horecagelegenheden. Op deze manier kunnen wij onze kennis en onze producten steeds beter specialiseren op deze doelgroep. Zagt Amsterdam levert continu goede kwaliteit en persoonlijk contact met de chefkoks en eigenaren van de restaurants is bij ons erg belangrijk.

Vleesleverancier in Amsterdam en omstreken

Bent u op zoek naar een vleesleverancier in Amsterdam of Utrecht en omstreken, gespecialiseerd in luxe vlees, dan bent u bij Zagt Amsterdam aan het juiste adres. Welke vleesleverancier u uiteindelijk kiest kan van grote invloed zijn op uw restaurant. Sommige mensen komen voor de gezelligheid en de sfeer, maar steeds meer mensen komen voor een kwalitatief goed stukje vlees. Wij leveren alles op het gebied van gemarmerd vlees van:

In de regio Amsterdam en Utrecht bestelt u vandaag en krijgt u de volgende dag geleverd. In de rest van Nederland leveren wij met een koeltransport en bestelt u vandaag, dan krijgt u overmorgen geleverd.

Specialiteit Nederlands Holstein

Zagt Amsterdam is met name gespecialiseerd in gemarmerd rundvlees van 100% Nederlandse Holstein koeien. Deze kwaliteit hoort in het rijtje thuis van Wagyu en Black Angus vlees alleen vinden wij het exclusiever aangezien men deze topkwaliteit niet verwacht bij Nederlandse Holstein dubbeldoelkoeien. Uiteraard kunt u ook voor andere rassen bij ons terecht en als vleesleverancier leveren wij ook veel kalfsvlees en lamsvlees.

Vlees bestellen

Bent u met uw restaurant of andere horecagelegenheid gevestigd in de buurt van Amsterdam, Vinkeveen, Utrecht, Hilversum en wilt u meer weten over onze kwaliteit vlees of wilt u producten van ons zien? Neem dan contact op via ons contactformulier en dan bellen wij u terug voor een afspraak om eens om de tafel te gaan.

Bedankt voor uw interesse in Zagt Amsterdam en graag tot ziens!

 

Contact

privacybeleid.

* Velden met een * zijn verplicht