Raza Angus

De exclusieve selectie Raza Angus van Miguel Vergara is met zorg geselecteerd en opgenomen in het assortiment van Zagt. De unieke smaak, fijne textuur en mooie marmering zorgen ervoor dat de top van de gastronomie dit Spaanse product beoordeelt als superieur. 

Aberdeen Angus

Hoewel het landgoed van Miguel Vergara zich huisvest in het Spaanse Salamanca, bevindt de oorsprong van het geselecteerde Angus ras zich in het noorden van Ierland. In deze kleine regio worden de beste exemplaren vlak na de geboorte geselecteerd en verplaatst naar Spanje. In de weiden van Salamanca en de bergen van Leon krijgen zij de persoonlijke aandacht die benodigd is en wordt er uitvoerig toezicht gehouden op het gehele productieproces. 

Aberdeen Angus-runderen worden gekenmerkt door hun volgzame en rustige gedrag. Hierdoor is het vlees voorzien van een mooie marmering en kleur. De volle en sappige smaak zorgt ervoor dat het vlees van de Angus-runderen op verschillende manieren verwerkt kan worden tot een heerlijk gerecht. 

Miguel Vergara 

De Miguel Vergara Groep combineert het traditionele familiebedrijf met hoogstaande kwaliteitseisen om als marktleider te kunnen blijven groeien. Op het Baños de Ledesma Estate wordt een 360° productieproces gevoerd, van ‘veld tot vork’. Zonder tussenpersonen worden de beste rundersoorten geselecteerd, gefokt en geprepareerd. Ook de ontwikkeling van nieuwe producten wordt door de Miguel Vergara Groep aangestuurd. Het landgoed heeft 4.7 miljoen vierkante meters, en huisvest ook een boerderij waar plantaardig veevoer op wordt verbouwd.

De Miguel Vergara Groep heeft als enige in Spanje het AENOR Animal Welfare certificaat, dat het welzijn van hun dieren en de traceerbaarheid van hun rundvlees garandeert. De Miguel Vergara Groep besteedt veel aandacht aan de kwaliteit en balans van de voeding, omdat dit samen met een comfortabele leefomgeving zorgt voor mooi en gezond kwaliteitsvlees. Al deze processen resulteren in vlees van de hoogste kwaliteit dat onder “by Miguel Vergara” op de markt te vinden is. 

Angus vlees bestellen

Wil je jouw relaties laten genieten van de unieke smaakbeleving die het eten van het exclusieve Angus vlees van Miguel Vergara met zich mee brengt? Meld je aan via het formulier of neem contact op met onze specialist Jochem.

Contact

privacybeleid.

* Velden met een * zijn verplicht