Officiële partner van Les Patrons Cuisiniers

13 januari 2020
Les Patrons Cuisiniers

Als premium vleesleveranciers streven wij, als Zagt Amsterdam, maar naar een ding: het aanbieden van hét perfecte stuk vlees. Een streven dat perfect aansluit bij de missie van het culinair genootschap Les Patrons Cuisiniers. Een groep van ware vakmensen die de Nederlandse gastronomie continue willen verbeteren en uitdagen. Zagt Amsterdam gelooft in deze filosofie en wij werken dan ook graag samen met deze groep topchefs. Vandaar dat wij met trots ons partnerschap met Les Patrons Cuisiniers aankondigen. 

Ons dry-aged vlees uit Nederland en Spanje wordt al reeds door de leden van Les Patrons Cuisiniers gebruikt voor hun culinaire meesterwerken. Deze week verwerkt Karl van Baggem dit vlees tot heerlijke creaties. Kom ze proeven tijdens de Horecava 2020 op stand 03.111.

 

Het culinaire genootschap Les Patrons Cuisiniers 

Het verbeteren van het vakmanschap, de culinaire creativiteit en kwaliteit van de Nederlandse gastronomie. Met deze missie is het genootschap Les Patrons Cuisiniers opgericht in 1991. De negen founders (Toine Hermsen, Henk Savelberg, Cees Helder, Constant Fonk, Maartje Boudeling, John Kern, Emmanuel Mertens en Paul Fagel) geloofden allen dat deze missie haalbaar was wanneer zij hun krachten bundelden. We kunnen concluderen dat ze deze missie in alle opzichten tot een succes hebben gebracht. Ondertussen is het genootschap uitgebreid naar 22 Nederlandse topkoks die tezamen goed zijn voor 25 Michelinsterren. De passie, gedrevenheid en streven naar perfectie laat hen verbinden en maakt Les Patrons Cuisiniers een broederschap. Door gezamenlijk deze sterke eigenschappen in te zetten hebben ze hun doel weten te verwezenlijken; de Nederlandse gastronomie is volwassen geworden en krijgt veel erkenning en belangstelling vanuit het buitenland.

Samen genieten is waar het allemaal om draait bij Les Patrons Cuisiniers. Tijdens de lustrumeditie van het Grand Gala des Patrons op zondag 26 januari 2020 kunt u de 22 chef koks in actie zien en een memorabele avond beleven in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen. Voor meer informatie en kaarten verwijzen we je graag door naar de website van Les Patrons Cuisiniers.