Masters of LXRY | 12-16 december 2019

Jochem presenteert Exclusief Japans Wagyu

Als premium vleesleverancier presenteert Zagt Amsterdam zich dit jaar op de Masters of LXRY, de grootste luxebeurs ter wereld. Op een oppervlakte van 50.000 vierkante meter zal vijf dagen lang de liefde voor vakmanschap, passie en perfectie worden getoond door tientallen leveranciers uit het luxe segment. Aangezien Zagt Amsterdam naast hofleverancier ook een vertrouwde partner is van de beste horecabedrijven van Nederlandse bodem, horen onze hoogwaardige rundvleesproducten absoluut thuis op dit prestigieuze podium. 

 

Proef het exclusieve Hida Gyu vlees 

Geweldige en smaakvolle vleesgerechten, met als hoofdingrediënt het exclusieve Hida Snowbeef Japanese Wagyu, zullen het water in ieders mond laten lopen op 12 t/m 16 december. Zagt Amsterdam heeft het exclusieve recht om dit superieure rundvlees te importeren naar Nederland. De rijke marmering en een fijne, zoete smaak maken het vlees zeer geliefd onder de fijnproevers. 

Bezoek Zagt Amsterdam op de Masters of LXRY en beleef de smaak en structuur van dit premium Japanse Wagyu vlees. Voor meer informatie over dit evenement verwijzen we je graag naar lxry.nl. Wil jeweten wat Zagt Amsterdam voor jouw horeca onderneming kan betekenen? Neem dan contact op via ons contactformulier

Graag tot ziens op de Masters of LXRY!