Horecava | 13-16 januari 2020

30 december 2019
Raza Angus by Miguel Vergara

Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst op de Horecava 2020. Tijdens dit grootse evenement voor horecaondernemingen in de Rai Amsterdam worden vier dagen lang de nieuwste trends, producten en trends op het gebied van eten, drinken en overnachten gepresenteerd. Als exclusieve vleesleverancier van de beste horecabedrijven in het land, mag Zagt Amsterdam hier vanzelfsprekend niet ontbreken. De heerlijke geur en smaak van ons Raza Angus vlees zal de bezoekers vier dagen lang intrigeren. 

 

Ervaar het Raza Angus by Miguel Vergara

De exclusieve selectie Angus Breed van Miquel Vergara wordt door de top van de gastronomie beoordeelt als superieur. De runderen, afkomstig van het Aberdeen Angus-ras, worden gekenmerkt door hun rustige en volgzame karakter. Dit karakter zorgt voor een uitstekende marmering en textuur. De volle en sappige smaak maakt dat het vlees op verschillende manieren kan worden verwerkt tot een Michelin-waardig gerecht. 

Het Spaanse Raza Angus is, naast het Japanse Hida Gyu en de Holstein dubbeldoelkoe, het paradepaardje van het exclusieve vleesassortiment van Zagt Amsterdam. Laat je introduceren tot dit superieure vlees tijdens de Horecava en proef de mogelijkheden! Voor meer informatie over dit evenement verwijzen we je graag naar Horecava.nl. Wil je weten wat Zagt Amsterdam voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk met je contact opnemen. 

Wij zien jegraag op de Horecava