Horeca groothandel Amsterdam

Bent u op zoek naar een horeca groothandel in Amsterdam voor luxe vlees, dan bent u bij Zagt Amsterdam aan het juiste adres. Welke horeca groothandel u uiteindelijk kiest kan van grote invloed zijn op uw zaak. Sommige mensen komen voor de gezelligheid en de sfeer, maar steeds meer mensen komen voor een kwalitatief goed stukje vlees.

Als horeca groothandel vinden wij het belangrijk om ons op één doelgroep te richten, de luxere horecagelegenheden. Op deze manier kunnen wij onze kennis en onze producten steeds beter specialiseren op deze doelgroep.

Kwaliteit en partnerschap

Veel persoonlijk contact, continu dezelfde kwaliteit vlees en maatwerk zijn kernbegrippen bij Zagt Amsterdam. Wij leren uw keuken kennen en denken met u als chef mee aan nieuwe ideeën en producten. Kiest u voor 2 sterren kwaliteit? Dan ontvangt u altijd 2 sterren kwaliteitsvlees. Heeft u speciale wensen hoe u het vlees graag aangeleverd wil hebben? Wij kennen diverse manieren van uitsnijden en leveren alle producten steakready / keukenklaar of zoals u het wil. Alle soorten vlees van rundvlees tot wild en gevogelte worden speciaal voor u geselecteerd en bij elkaar gezocht. Zagt is gevestigd in Amsterdam en levert vlees door heel Nederland én op tijd!  Tevens is Zagt Amsterdam partner van het kwaliteitsnetwerk Primedinners en vanhet prestigieuze gezelschap Les Patrons Cuisiniers.

Horeca vlees groothandel

Zagt Amsterdam is gevestigd in Amsterdam-West en is met name gespecialiseerd in gemarmerd rundvlees van 100% Nederlandse koeien. Deze kwaliteit hoort in het rijtje thuis van Wagyu vlees en Black Angus, alleen vinden wij het exclusiever aangezien men deze topkwaliteit niet verwacht bij Nederlandse melkkoeien.  Uiteraard kunt u ook voor andere rassen bij ons terecht. Zagt Amsterdam biedt Nederlands vlees in drie verschillende kwaliteitsklassen: 

  • 1 ster: gemarmerd Nederlands rundvlees
  • 2 sterren: rijk gemarmerd Nederlands rundvlees (specialiteit)
  • 3 sterren: zeldzaam zeer rijk gemarmerd Nederlands rundvlees dat niet altijd uit voorraad geleverd kan worden.

Vlees kopen 

Heeft u een restaurant, slagerij of andere luxe horecagelegenheid in Amsterdam, Utrecht of omstreken en bent u op zoek naar een horeca groothandel met continue kwaliteit en waar persoonlijk contact voorop staat? Neem contact op via het contactformulier en wij bellen u terug voor een proefpakket of om een afspraak te maken.

Contact

privacybeleid.

* Velden met een * zijn verplicht